Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » U++ TheIDE » U++ TheIDE: Installation, Compiling and Running of theide » TheIDE debugging is broken under FreeBSD
TheIDE debugging is broken under FreeBSD [message #31611] Thu, 17 March 2011 11:46
Mindtraveller is currently offline  Mindtraveller
Messages: 917
Registered: August 2007
Location: Russia, Moscow rgn.
Experienced Contributor

Recently I've tried to recompile U++ IDE from latest SVN under FreeBSD 8.1 (stable). It all compiled fine but IDE itself had strange behaviour when debugging:
1. IDE window automatically became topmost if user tries to switch to another window (at least under Gnome 2.30). Bug happens while in debug mode and when compiling app.
2. Setting breakpoint or running app in debug mode most of time doesn't stop on actual breakpoint and doesn't come back to IDE on exceptions. Most of times you start debugging app, IDE changes layout to debug, but actually no debug is done.
Yes, I double checked output mode dialog and full debug info setting.

It looks like issue #1 is rather common and found on some Linux platforms as well. I thought it was resolved already.
I'd like to help with #2. Where should I look at, and what to try, to find the source of such a behaviour?

GCC 4.4.5

[Updated on: Thu, 17 March 2011 12:02]

Report message to a moderator

Previous Topic: Error Compilation source
Next Topic: A suggestion on VC directory
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 16 16:41:10 CEST 2024

Total time taken to generate the page: 0.02214 seconds