Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » Community » Ultimate++ Webs: Functioning, Layout , Design, Features and Structure of these forums, homepage etc. » Broken RSS
Broken RSS [message #49293] Tue, 16 January 2018 23:08 Go to next message
Zbych is currently offline  Zbych
Messages: 289
Registered: July 2009
Experienced Member
One of the messages in the forum broke RSS feed https://www.ultimatepp.org/forums/feed.php?mode=m&l=1&am p;basic=1
Xml validator https://www.xmlvalidation.com shows this error: An invalid XML character (Unicode: 0x3) was found in the CDATA section.
Maybe there is a plugin to FUDForum that escapes incorrect characters?
  • Attachment: feed.rdf
    (Size: 101.47KB, Downloaded 125 times)
Re: Broken RSS [message #49462 is a reply to message #49293] Wed, 14 February 2018 21:45 Go to previous message
Klugier is currently offline  Klugier
Messages: 580
Registered: September 2012
Location: Poland, Kraków
Contributor
Hello,

It seems that we have similar problem with invalid sequence in more places. For example https://www.ultimatepp.org/examples$GoogleMaps$en-us.html. If it is related to your problem Zbych - we should fix it too.

Sincerely,
Klugier


Ultimate++ - one framework to rule them all.
Previous Topic: Allow 5 file attachments in Menus&Toolbars
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Nov 22 12:38:36 CET 2018

Total time taken to generate the page: 0.00891 seconds