Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » Community » PR, media coverage, articles and documentation » "new maintainers thread"
Re: "new maintainers thread" [message #4728 is a reply to message #4725] Sun, 20 August 2006 22:32 Go to previous messageGo to next message
mirek is currently offline  mirek
Messages: 11830
Registered: November 2005
Ultimate Member
No. What happened was this:

was: uppweb uses Topic, ide uses Topic
change: I have joined Topic, ide/Topic and ide/Browser to ide/Browser, removed Topic from ide
result: uppweb still had Topic as empty package in the list, which normally is problem because there is no .lib generated from empty package, but reference to .lib is added for linker (that is what happened to you). But I have not removed Topic from my output tree, where remained .lib file from old builds, which made my uppweb compile.

Quite unusuall coincidence.

Mirek
Re: "new maintainers thread" [message #4737 is a reply to message #4706] Sun, 20 August 2006 23:15 Go to previous message
unodgs is currently offline  unodgs
Messages: 1353
Registered: November 2005
Location: Poland
Senior Contributor

luzr wrote on Sun, 20 August 2006 15:33


Also note that uvs2.exe in fact does not have an active server part. All necessary work is done by client, the backend is regular ftp server.
Mirek



This one is really useful!
Previous Topic: New user observations
Next Topic: Ultimate++ on download.com?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Apr 22 00:11:59 CEST 2019

Total time taken to generate the page: 0.01204 seconds