Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » Community » Ultimate++ Webs: Functioning, Layout , Design, Features and Structure of these forums, homepage etc. » some links are not working on homepage
some links are not working on homepage [message #9035] Sat, 14 April 2007 22:39 Go to next message
zsolt is currently offline  zsolt
Messages: 590
Registered: December 2005
Location: Budapest, Hungary
Contributor
links on Screenshots and Comparisons page are not working.
Re: some links are not working on homepage [message #9040 is a reply to message #9035] Sun, 15 April 2007 09:15 Go to previous messageGo to next message
fallingdutch is currently offline  fallingdutch
Messages: 258
Registered: July 2006
Experienced Member
just checked them ... they are working here


Bas
Re: some links are not working on homepage [message #9042 is a reply to message #9040] Sun, 15 April 2007 09:24 Go to previous messageGo to next message
zsolt is currently offline  zsolt
Messages: 590
Registered: December 2005
Location: Budapest, Hungary
Contributor
yes, Mirek Fixed it yesterday, I think.
Re: some links are not working on homepage [message #9043 is a reply to message #9042] Sun, 15 April 2007 10:15 Go to previous messageGo to next message
mirek is currently offline  mirek
Messages: 12096
Registered: November 2005
Ultimate Member
Yes, sorry I forget to leave a message here....

Mirek
Re: some links are not working on homepage [message #9732 is a reply to message #9035] Mon, 28 May 2007 19:48 Go to previous messageGo to next message
mezise is currently offline  mezise
Messages: 49
Registered: April 2006
Member
Link "donating" at the bottom of Download page has wrong protocol (topic://).

Wrong accessing from index page (www$uppweb$), from Forum pages (www$uppweb2$) link is OK.

Michal

[Updated on: Mon, 28 May 2007 19:57]

Report message to a moderator

Re: some links are not working on homepage [message #9744 is a reply to message #9732] Tue, 29 May 2007 11:08 Go to previous message
mirek is currently offline  mirek
Messages: 12096
Registered: November 2005
Ultimate Member
Thanks, fixed.
Previous Topic: previous day's messages?
Next Topic: link to the forums on the Documentation page is broken
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 12 02:37:44 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.01315 seconds