Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » Extra libraries, Code snippets, applications etc. » OS Problems etc., Win32, POSIX, MacOS, FreeBSD, X11 etc » Testing OsX Leopard
Testing OsX Leopard [message #12328] Thu, 25 October 2007 08:21 Go to next message
lundman is currently offline  lundman
Messages: 175
Registered: March 2006
Location: Tokyo
Experienced Member

Does not run, but that is due to libexpat having been moved/upgraded. I temporarily made

# sudo ln -s /opt/local/lib/libexpat.1.5.0.dylib libexpat.0.dylib

so at least you can launch it.

But it does not run well, lots of painting bugs, no text in the log output window etc.

I am currently rebuilding it, to see if it will work better.
Re: Testing OsX Leopard [message #12352 is a reply to message #12328] Fri, 26 October 2007 04:05 Go to previous messageGo to next message
lundman is currently offline  lundman
Messages: 175
Registered: March 2006
Location: Tokyo
Experienced Member

Alas, rebuilding did not help. (Really only needed to change /usr/X11R6/ to /usr/X11/

Most likely all the repainting bugs are due to

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes), request: X_CopyArea, resource 
id: 2100151 = 200BB7
X Error: BadMatch (invalid parameter attributes), resource id: 0 = 0
X Error: RenderBadPicture (invalid Picture parameter), resource id: 2210914 = 21
BC62
X Error: RenderBadPicture (invalid Picture parameter), resource id: 2210914 = 21
BC62


Which is an endless list of those lines repeated.

I do not know what to do here.
Re: Testing OsX Leopard [message #12416 is a reply to message #12352] Mon, 29 October 2007 07:27 Go to previous messageGo to next message
lundman is currently offline  lundman
Messages: 175
Registered: March 2006
Location: Tokyo
Experienced Member

I tried the latest U++ with sources (708b2) and it does the same thing. I tried rm -rf /usr/X11/ and re-install Leopards X11 package. No difference.

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes), request: X_PolyFillRectangle, resource id: 0 = 0

14:21:39    DEACTIVATE 16SelectPackageDlg "Select main package (TheIDE 2007.1 20
07-04-12 11:09)"
14:21:39 X Error: BadMatch (invalid parameter attributes), resource id: 0 = 0
14:21:39 X Error: RenderBadPicture (invalid Picture parameter), resource id: 209
9488 = 200920



Re: Testing OsX Leopard [message #12417 is a reply to message #12416] Mon, 29 October 2007 09:19 Go to previous messageGo to next message
mirek is currently offline  mirek
Messages: 12126
Registered: November 2005
Ultimate Member
lundman wrote on Mon, 29 October 2007 02:27


I tried the latest U++ with sources (708b2) and it does the same thing. I tried rm -rf /usr/X11/ and re-install Leopards X11 package. No difference.

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes), request: X_PolyFillRectangle, resource id: 0 = 0

14:21:39    DEACTIVATE 16SelectPackageDlg "Select main package (TheIDE 2007.1 20
07-04-12 11:09)"
14:21:39 X Error: BadMatch (invalid parameter attributes), resource id: 0 = 0
14:21:39 X Error: RenderBadPicture (invalid Picture parameter), resource id: 209
9488 = 200920




Well, we will start releasing "src" without the proper makefile soon... I think it is wiser to wait for that before trying to fix old version.

Mirek
Re: Testing OsX Leopard [message #12425 is a reply to message #12417] Tue, 30 October 2007 04:48 Go to previous messageGo to next message
lundman is currently offline  lundman
Messages: 175
Registered: March 2006
Location: Tokyo
Experienced Member

Ok, OsX Leopard actually changed to xorg, and it has become apparent that it is quite broken. The forums and mailing-lists are full of details.

Most people are recommended to rollback to Tiger's X11 for now, until they can address it properly.

I am back on Tiger X11 on Leopard and my Application is running again.

Lund
Re: Testing OsX Leopard [message #12439 is a reply to message #12425] Wed, 31 October 2007 01:18 Go to previous message
lundman is currently offline  lundman
Messages: 175
Registered: March 2006
Location: Tokyo
Experienced Member

Heh I thought I would compile 708 and check it out as I was curious about what QuickTabs were, and the widgets www page has not been updated with them...

.. but 708 seems to open all context menus (dropdowns, right mouse etc) UNDER the main frame, so it is rather difficult to use.

Otherwise it compiled with minimal changes. (get_nprocs should use the same code as FREEBSD under OSX11).

Previous Topic: Application crash on Vista
Next Topic: armv5l/linux: apps crash from huge mmap2() calls
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 14 20:28:26 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.01002 seconds