Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » U++ Library support » RichText,QTF,RTF... » [BUG?] Black background in QTF embedded PNG-image
[BUG?] Black background in QTF embedded PNG-image [message #14525] Fri, 29 February 2008 01:09 Go to next message
Mindtraveller is currently offline  Mindtraveller
Messages: 916
Registered: August 2007
Location: Russia, Moscow rgn.
Experienced Contributor

I've got StaticText control, which is working as some kind of labelled status indicator (picture+text).
Picture is PNG-image from .iml file, with alpha-channel.
So I write following code, and this picture is drawn on black background:
index.php?t=getfile&id=1046&private=0

Am I doing something wrong, or it`s a bug?
Re: [BUG?] Black background in QTF embedded PNG-image [message #14569 is a reply to message #14525] Mon, 03 March 2008 20:34 Go to previous messageGo to next message
mirek is currently offline  mirek
Messages: 11844
Registered: November 2005
Ultimate Member
Mindtraveller wrote on Thu, 28 February 2008 19:09

I've got StaticText control, which is working as some kind of labelled status indicator (picture+text).
Picture is PNG-image from .iml file, with alpha-channel.
So I write following code, and this picture is drawn on black background:
index.php?t=getfile&id=1046&private=0

Am I doing something wrong, or it`s a bug?


"underdevelopment". Never counted with transparent Images yet.

Quick fix:

RichText/ParaPaint.cpp 141

Quote:


Image RichObjectImageMaker::Make() const
{
ImageDraw iw(sz);
iw.DrawRect(sz, White);
object.Paint(iw, sz);
return iw;
}



(It is not 100% correct, we should use current paper instead, but that fix is more difficult).

Mirek
Re: [BUG?] Black background in QTF embedded PNG-image [message #14633 is a reply to message #14569] Wed, 05 March 2008 09:25 Go to previous message
Mindtraveller is currently offline  Mindtraveller
Messages: 916
Registered: August 2007
Location: Russia, Moscow rgn.
Experienced Contributor

Thanks, that helped!
Looking forward to "official" fixing this bug in future builds.
Previous Topic: Random missing separating lines(V or H) in report table display
Next Topic: Print Preview function for RichText/RichEdit
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 25 18:13:13 CEST 2019

Total time taken to generate the page: 0.00820 seconds