Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » U++ TheIDE » U++ TheIDE: Installation, Compiling and Running of theide » compiled ide does not run correctly
compiled ide does not run correctly [message #20212] Thu, 26 February 2009 17:39 Go to next message
aftershock is currently offline  aftershock
Messages: 137
Registered: May 2008
Experienced Member
Hi,

I compiled the ide using 2008.1beta...
I used uppsrc/ide package to compile.
T used mingw debug version.
I placed the executable in the upp directory.
However, when I run it, it does not run as the original exe.
When press f5 to run a project which I alread ran in the original exe, I get an error invoking gdb..
assertion failed at uppsrc/core/other.h line 17...


Thanks.
Re: compiled ide does not run correctly [message #20213 is a reply to message #20212] Thu, 26 February 2009 19:38 Go to previous messageGo to next message
mirek is currently offline  mirek
Messages: 12098
Registered: November 2005
Ultimate Member
aftershock wrote on Thu, 26 February 2009 11:39

Hi,

I compiled the ide using 2008.1beta...
I used uppsrc/ide package to compile.
T used mingw debug version.
I placed the executable in the upp directory.
However, when I run it, it does not run as the original exe.
When press f5 to run a project which I alread ran in the original exe, I get an error invoking gdb..
assertion failed at uppsrc/core/other.h line 17...


Thanks.



Compile with MSC.

Mirek
Re: compiled ide does not run correctly [message #20214 is a reply to message #20213] Thu, 26 February 2009 22:29 Go to previous message
aftershock is currently offline  aftershock
Messages: 137
Registered: May 2008
Experienced Member
Yes, it is alright now.
Previous Topic: installation crash on linux from source (arch)
Next Topic: OpenBSD patch SVN Rev, 1094
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 15 09:05:00 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.03860 seconds