Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » U++ TheIDE » U++ TheIDE: Compiling, Linking, Debugging of your packages » Debug watch not showing arrays?
Debug watch not showing arrays? [message #26291] Thu, 22 April 2010 07:53 Go to next message
hojtsy is currently offline  hojtsy
Messages: 241
Registered: January 2006
Location: Budapest, Hungary
Experienced Member
The debugger is not showing my array's values. (?!) Surely this can not be good... Using v2232 on Vista64 with MSC9 Debug build method.
Can you have a look at this please?
Thanks,
Sandor
#include <Core/Core.h>
using namespace Upp;
CONSOLE_APP_MAIN
{
	int a[3];
	a[0] = 2;
	a[1] = 3;
	Cout() << a[0];
}


index.php?t=getfile&id=2498&private=0
Re: Debug watch not showing arrays? [message #26292 is a reply to message #26291] Thu, 22 April 2010 10:11 Go to previous messageGo to next message
mr_ped is currently offline  mr_ped
Messages: 801
Registered: November 2005
Location: Czech Republic - Praha
Experienced Contributor

http://www.ultimatepp.org/forum/index.php?t=msg&goto=339 4&#msg_3394
Re: Debug watch not showing arrays? [message #26293 is a reply to message #26291] Thu, 22 April 2010 10:14 Go to previous messageGo to next message
mr_ped is currently offline  mr_ped
Messages: 801
Registered: November 2005
Location: Czech Republic - Praha
Experienced Contributor

hmm... funny how it went into oblivion... so now we have both example code for Mirek + potentional fix. yay! Very Happy
Re: Debug watch not showing arrays? [message #26596 is a reply to message #26293] Fri, 14 May 2010 08:45 Go to previous messageGo to next message
mirek is currently offline  mirek
Messages: 12105
Registered: November 2005
Ultimate Member
mr_ped wrote on Thu, 22 April 2010 04:14

hmm... funny how it went into oblivion... so now we have both example code for Mirek + potentional fix. yay! Very Happy


Well, the last reply in the original thread was mine (asking for the testcase).
Re: Debug watch not showing arrays? [message #26597 is a reply to message #26291] Fri, 14 May 2010 09:20 Go to previous messageGo to next message
mr_ped is currently offline  mr_ped
Messages: 801
Registered: November 2005
Location: Czech Republic - Praha
Experienced Contributor

'Went into oblivion' was hidden "blame me" message, but maybe I should have been more clear. I definitely didn't want to blame you. Smile

I can't recall why I abandoned that, probably some pressure of different projects, sorry anyway.
Re: Debug watch not showing arrays? [message #26599 is a reply to message #26597] Fri, 14 May 2010 15:00 Go to previous message
mirek is currently offline  mirek
Messages: 12105
Registered: November 2005
Ultimate Member
mr_ped wrote on Fri, 14 May 2010 03:20

'Went into oblivion' was hidden "blame me" message, but maybe I should have been more clear. I definitely didn't want to blame you. Smile

I can't recall why I abandoned that, probably some pressure of different projects, sorry anyway.


Well, I have reexamined the issue and I have to apologize, there is really blame on me: your patch was spot on! (actually, I have fixed the issue, then found your patch suggests the very same thing Smile

Whatever, issue fixed.

Mirek
Previous Topic: U++ 2232 compiler error
Next Topic: Buildtime defines such bmYEAR. Is it nessessary?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Nov 18 02:55:17 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.01670 seconds