Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » U++ TheIDE » U++ TheIDE: Installation, Compiling and Running of theide » Strange behavior of clipboard in TheIde 609-dev1 on Linux
Re: Strange behavior of clipboard in TheIde 609-dev1 on Linux [message #5499 is a reply to message #5498] Wed, 27 September 2006 14:08 Go to previous messageGo to previous message
mirek is currently offline  mirek
Messages: 12581
Registered: November 2005
Ultimate Member
nicomesas wrote on Wed, 27 September 2006 07:57

No problem when I pasting to-from the same app.



Yes, it was just optimization. It is a little but inelegant if all these data are about to go through X11 server back to the same application IMHO. X11 is quite slow pumping them, it could have visible impact.

Quote:


I want to help, but I do not understand very well as the LOG system works.



That is trivial - it just prints it to the .log file. For debugging GUI it is often much better than debugger / breakpoints. (You can gather a lot of data and then e.g. seek them using Find....).

Sometimes it is also more bullet proof - GDB has strange quirks and sometimes does not stop at the breakpoint.

So as the first thing, try to put LOG("Clearing clipboard") there, then copy text in another application (to move clipboard ownership) and see what happens...

See reference/Log.

Mirek
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Install U++ in Ubuntu-6.06.1 Desktop 64bits
Next Topic: "Package organizer" and other dialogs are size incorrect in linux
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 14 11:21:22 CEST 2020

Total time taken to generate the page: 0.01136 seconds