Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » U++ TheIDE » U++ TheIDE: Other Features Wishlist and/or Bugs » Application can't be started when the Assembly name has spaces in it
Application can't be started when the Assembly name has spaces in it [message #45977] Fri, 05 February 2016 16:34 Go to next message
Alboni is currently offline  Alboni
Messages: 203
Registered: January 2012
Location: Deventer, Netherlands
Experienced Member
If I create an assembly with a name like "Just Bugfixes", then I can't debug or execute the application.
This has only been tested on Linux (linux Mint 17.3 kde) version 9448-trusty-amd64 (64 bit)(Gtk)
Re: Application can't be started when the Assembly name has spaces in it [message #46027 is a reply to message #45977] Sun, 21 February 2016 13:36 Go to previous message
Klugier is currently offline  Klugier
Messages: 823
Registered: September 2012
Location: Poland, Kraków
Experienced Contributor
Hello Alboni,

I created "My Assembly" and create "Test" (Core package) and everything seems to working. Maybe I need more precise info. Can you post image of assembly set-up (Just double clicked on assembly name in package selector)? It would be nice to have your app name - dose it contains space?

* I tested on Kubuntu 14.04 (KDE desktop environment).

Sincerely,
Klugier


Ultimate++ - one framework to rule them all.

[Updated on: Sun, 21 February 2016 13:36]

Report message to a moderator

Previous Topic: Intellisense not working.
Next Topic: Wrong application path when switching assemblies but same project
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jan 22 04:02:33 CET 2021

Total time taken to generate the page: 0.01852 seconds