Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » U++ Library support » U++ SQL » undefined symbol when linking pgexec mingw
undefined symbol when linking pgexec mingw [message #52604] Mon, 28 October 2019 02:28 Go to next message
mtdew3q is currently offline  mtdew3q
Messages: 171
Registered: July 2010
Location: Upstate, NY (near Canada)
Experienced Member

Hi guys-

I am getting a lot of these errors.

I tried building postgres 11.5 and 12.x

Any ideas on what I may be forgetting to do?

Error: below

thanks- roboloki

lld-link: error: undefined symbol: PQexec
>>> referenced by C:/Ultimate++/upp/out/MyApps/PostgreSQL/MINGWx64.Debug.Debug _Full\PostgreSQL.o:(_ZN3Upp17PostgreSQLSession9ExecTransEPKc )
Re: undefined symbol when linking pgexec mingw [message #52605 is a reply to message #52604] Mon, 28 October 2019 03:02 Go to previous message
mtdew3q is currently offline  mtdew3q
Messages: 171
Registered: July 2010
Location: Upstate, NY (near Canada)
Experienced Member

hi guys again-

I think my PostgreSQL is almost working. It exited with 0 error code.
No more errors on linking.

I have to reinitialize my db directory for the right version first.

Okay. Its running now. I ran the U++ sample postgres APP.

This weekend I learned:
netstat -ano | findstr :445
downloaded: windows process explorer
recently downloaded: nmap
routersecurity.org has: shieldsUp port scanner too.

I didn't trust the computer this past week Rolling Eyes .
All cool things to see what is going on with the computer!


thnx.
roboloki

[Updated on: Mon, 28 October 2019 04:09]

Report message to a moderator

Previous Topic: GetInsertedId does not work for all data types.
Next Topic: Unexpected crash on MSSQLSession Close()
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 02 11:42:52 CEST 2020

Total time taken to generate the page: 0.01677 seconds