Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » U++ TheIDE » U++ TheIDE: Compiling, Linking, Debugging of your packages » new project: compilation problems
new project: compilation problems [message #15832] Fri, 09 May 2008 21:35 Go to next message
ricper is currently offline  ricper
Messages: 4
Registered: May 2008
Location: Italy
Junior Member
hi to all,
It's the first time I write on this forum and I want to thank the upp team for the very good work they have made.
I have finally the occasion maybe to remove once for all Micro**** products from my machine (they make me nervous Mad )

However I have a problem that is driving me mad.
I searched with google and in upp forums but nothing.

The problem is:
I create a new package
CtrlLib application with main window.
I called it test
When I compile I receive this (with MINGW):

----- CtrlLib ( GUI MT GCC DEBUG DEBUG_FULL BLITZ WIN32 ) (1 / 9)
BLITZ: LabelBase.cpp Button.cpp Switch.cpp EditField.cpp Text.cpp LineEdit.cpp DocEdit.cpp ScrollBar.cpp HeaderCtrl.cpp ArrayCtrl.cpp Multi
	Button.cpp PopupTable.cpp DropList.cpp DropChoice.cpp Static.cpp Splitter.cpp FrameSplitter.cpp SliderCtrl.cpp ColumnList.cpp Progress.
	cpp AKeys.cpp RichTextView.cpp Prompt.cpp Help.cpp DateTimeCtrl.cpp Bar.cpp ToolButton.cpp ToolBar.cpp ToolTip.cpp StatusBar.cpp TabCtr
	l.cpp TreeCtrl.cpp DlgColor.cpp ColorPopup.cpp ColorPusher.cpp FileList.cpp FileSel.cpp PrinterJob.cpp Windows.cpp Win32.cpp TrayIconWi
	n32.cpp TrayIconX11.cpp CtrlUtil.cpp Update.cpp LNGCtrl.cpp Ch.cpp ChGtk.cpp
c++.exe: no input files
MenuItem.cpp
c++.exe: no input files
MenuBar.cpp
c++.exe: no input files
ChWin32.cpp
c++.exe: no input files
CtrlLib.icpp
c++.exe: no input files
CtrlLib: 51 file(s) built in (0:00.25), 4 msecs / file, duration = 547 msecs

There were errors. (0:00.56)


I checked my paths and are all ok.

If I open an example it works fine, it compiles and links.

What's wrong? I'm stuck on this, I need help please
Thanks

Rick


86d14362e245f101f9ffae6c952a7ced
Re: new project: compilation problems [message #15839 is a reply to message #15832] Sat, 10 May 2008 21:30 Go to previous messageGo to next message
mr_ped is currently offline  mr_ped
Messages: 801
Registered: November 2005
Location: Czech Republic - Praha
Experienced Contributor

please, try Verbose mode ON, so you can see in the log how the compiler was called with all parameters.
Re: new project: compilation problems [message #22094 is a reply to message #15839] Wed, 17 June 2009 15:29 Go to previous message
ricper75 is currently offline  ricper75
Messages: 7
Registered: June 2009
Location: Italy
Promising Member
(Almost) Solved.
It was a strange windows "feature"
From a console I typed dir | sort and it doesn't work!!! Laughing
So I tryed to open a pipe with a simple c program. I received a null file pointer on the function popen, so it was impossible to open the pipe... Shocked
I searched the web like a star trek captain. There was anything helpful.
I disabled firewall, antivir, I double-checked all services, registry keys. Nothing.
I tryed to use the nopipe compiler option (if I remember well) but after an initial compiling attempt it failed.
So I made my final decision: reinstall windows.
All problems gone.
Maybe a day I will be able to uninstall Windows once for all... Very Happy

Cheers
Rick
Previous Topic: remote build
Next Topic: Linking error with new release 1254
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 17 13:30:38 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.01100 seconds