Overview
Examples
Screenshots
Comparisons
Applications
Download
Documentation
Tutorials
Bazaar
Status & Roadmap
FAQ
Authors & License
Forums
Funding Ultimate++
Search on this site
Search in forums












SourceForge.net Logo
Home » U++ TheIDE » U++ TheIDE: Installation, Compiling and Running of theide » Strange behavior of clipboard in TheIde 609-dev1 on Linux
Re: Strange behavior of clipboard in TheIde 609-dev1 on Linux [message #5500 is a reply to message #5499] Wed, 27 September 2006 14:26 Go to previous messageGo to previous message
nicomesas is currently offline  nicomesas
Messages: 104
Registered: September 2006
Location: Barcelona, Spain
Experienced Member
luzr wrote on Wed, 27 September 2006 14:08

nicomesas wrote on Wed, 27 September 2006 07:57

No problem when I pasting to-from the same app.



Yes, it was just optimization. It is a little but inelegant if all these data are about to go through X11 server back to the same application IMHO. X11 is quite slow pumping them, it could have visible impact.



You are right, would be better to leave it as it were, although not very elegant

Now, I am using logs and already I have understand how the x11 clipboard works. He is almost "esoteric"! Shocked

It seems to me that line 140 is executed correctly!?. I will test more this evening, now I am going away to eat! Rolling Eyes

Nico
 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Install U++ in Ubuntu-6.06.1 Desktop 64bits
Next Topic: "Package organizer" and other dialogs are size incorrect in linux
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jul 11 12:20:58 CEST 2020

Total time taken to generate the page: 0.01259 seconds